Om os

Zeuthen Storm er en rådgivningsvirksomhed, hvor vi hjælper dig med at rekruttere ledere og med at udvikle og styrke din organisation, din bestyrelse og dig selv.

Om os

Zeuthen Storm er en rådgivningsvirksomhed, hvor vi hjælper dig med at rekruttere ledere og med at udvikle og styrke din organisation, din bestyrelse og dig selv.

Vi har netværk i forskellige sektorer

Vi har en vision om at bygge bro mellem den private og offentlige sektor. Med et bredt netværk inden for begge sektorer har vi indgående kendskab til de forskellige betingelser, sprog og funktioner. På den måde kan vi give vores kunder et bredere og bedre felt af kandidater, og vores kandidater et større felt at søge indenfor.

Vi analyserer og rådgiver om ledelse

 Kultur, struktur, governance og kompetence er vores kerneområder inden for ledelse. Vi har modeller – men vi har først og fremmest en grundlæggende tro på at hver virksomheds- og bestyrelsessituation er situationsbetinget – og vi starter der; med en samtale om jeres behov og ønsker.

Faglighed

Hos Zeuthen Storm gør vi det, vi er bedst til. Vi har konkret ledelseserfaring på vores fagområder. Det giver vores kunder en kvalificeret sparring.

Ærlighed

Vi giver vores kunder og kandidater en ærlig vurdering og ærlig feedback. Vi siger ikke alt – fortrolighed er essentielt – men vi mener det, vi siger.  

Ordentlighed

Hos os er ordentlighed afgørende for god kommunikation, og vi garanterer høj kvalitet i alle dele af processen. Vi har høje ambitioner på vores kunders vegne, og vi følger altid op efter et forløb.   

Samarbejdspartnere

Zeuthen Storm er globalt repræsenteret gennem et partnerskab med det internationalt baserede Aggancio. Med dette samarbejde tilbyder vi at hjælpe klienter globalt fra kontorer i New York, London, Stockholm, Singapore, Bangkok og Vietnam. Som klient vil du altid samarbejde med Zeuthen Storm på internationale sager, men vi kan tilbyde at inddrage Aggancio som vores research partner, der kan bidrage med et bredt netværk og konkret kandidatkendskab på de respektive lokationer.

Esplanaden 34A

1263 København K

+45 53 70 07 43

Esplanaden 34A

1263 København K

+45 53 70 07 43